Архів блогу
Нові коментарі
Коментарів немає
Пошук у блозі

Сімейний стиль для гарних свят!

Опубліковано2018-10-30 Автор:
Подобається66

Промайнув рік і скоро ми будемо прикрашати ялинки та підбирати подарунки. Чому б не подбати про них заздалегідь? Чому б саме зараз, без зайвої метушні, з чашкою теплого какао, вмостившись у зручне крісло, не обрати саме те, що справді стане в нагоді, подарує гарний настрій та покаже, як сильно Ви любите своїх рідних? Теплющі светри для всієї сім’ї з зимовими мотивами просто ідеально підійдуть на роль різдвяних чи новорічних подарунків!!! А може, такі гарні в’язані светрики Св.Миколай принесе усім під подушки? ;)

Ми пропонуємо Вам цікаві сімейні колекції. Такі теплі светри не тільки зігріють в зимові дні, але й можуть стати чудовим вбранням для сімейної фотосессії. Ми пропонуємо чоловічі, жіночі та дитячі светри з зимовими орнаментами та малюнками. Якщо Ви хочете підкреслити своє почуття гумору, або Вам просто хочеться чогось позитивного, то колекція Веселий Олень просто створена для Вашої родини! Теплі двошарові светри з кумедними оленями подарують Вам гарний настрій та справжній затишок. Якщо ж хочеться чогось більш стриманого та класичного, то колекція з зіркою Алатир – це те, що треба! Виконана у двох варіантах: синьо-білому та бордово-білому. Можна підібрати светри одного кольору всім, або зкомбінувати бордові та сині, буде також цікаво та по-сімейному мило!

Бажаємо Вам сімейного тепла та затишку, здоров’я, миру, кохання та добробуту! І нехай ці светрики не тільки підкреслять Вашу сімейну єдність, але й дозволять відчути дух свята та зимової щирої радості, коли вся сім’я, повернувшись з катання на санах, весело сміючись, обтрушує від снігу рукавички у теплому домі.

   


ПереглянутиПереглянутиПереглянутиПереглянути

ПереглянутиПереглянутиПереглянутиПереглянути

Чоловічий в'язаний светр Алатир BB мод.6205Жіночий в'язаний светр Алатир BB мод.6204Светр для хлопчика Алатир BB мод.104Светр для дівчинки Алатир BB мод.104
ПереглянутиПереглянутиПереглянутиПереглянути

Чоловічий світшот Різдвяний-1 (мод.531).Жіночий світшот Різдвяний-1 (мод.529).Дитячий світшот Різдвяний-1 (мод.3).Дитячий світшот Різдвяний-1 (мод.3).
ПереглянутиПереглянутиПереглянутиПереглянути

Чоловічий в'язаний светр Олені мод.79Жіночий в'язаний светр Олені мод.71Светр для дівчинки Олені мод.102Светр для хлопчика Олені мод.102
ПереглянутиПереглянутиПереглянутиПереглянути

Пов'язані статті

Як правильно доглядати за одягом для немовлят

Які тканини найкраще підходять для одягу для немовлят? Як часто потрібно прати одяг для немовлят? Як вибрати...

МамаТато і соцмережі

Якщо ти хочеш першим дізнаватись про різні акції та розпродажі, бачити наші новинки, цікавинки та загалом бачити нас...

Ночнушка та халат на пологи: як обрати?

Ближче до прогнозованої дати пологів Ваш лікар надасть Вам список потрібних Вам та малюку речей у пологовий зал. У...

Як обрати одяг для новонароджених?

Ось наближається дата зустрічі з Вашим малюком, скоро пологи і Ви отримуєте список необхідних речей у пологовий від...
Залишити коментар
Відповісти
Будь ласка, увійдіть щоб залишити коментар.

Меню

Налаштування

Поділитись

Мої улюблені речі

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти