Архів блогу
Нові коментарі
Коментарів немає
Пошук у блозі

7 помад на кожен день тижня, які обов'язково повинні бути в косметичці модниці

Опубліковано2016-05-10
Подобається93

Як бути різною кожен день, і яку помаду вибрати для понеділка, щоб день пройшов легше і більш плідно? Колір помади здатний на багато! Він може змінити образ, надати віку або навпаки омолодити, освіжити обличчя і зробити його більш привабливим. Ми з'ясували, які помади підходять під певний день тижня, результати виявилися дуже цікавими!

Понеділок: ніжний нюд

Понеділок: ніжний нюд

У понеділок обличчя повинно виглядати відпочившим, сяючим і свіжим. Тому в неділю бажано зробити хорошу маску, яка підходить за типом шкіри, а в понеділок залишиться лише трохи підфарбувати вії і доповнити make-up нюдовою помадою ніжного (ледве помітного) відтінку.

Вівторок: сила глянцю

Вівторок: сила глянцю

Робочий тиждень йде своєю чергою, і потрібно оптимістично крокувати з ним разом. Тому для вівторку ідеальним вибором стане блідо-рожевий весняний блиск для губ або помада ніжної текстури з глянцевим мерехтінням.

Середа: помірний бордовий

Середа: помірний бордовий

Пік робочого тижня завжди відрізняється підвищеною активністю. Середовище - день ділових зустрічей, серйозних переговорів, важливих рішень. Важливо увійти в цей день в образі сильної і рішучої жінки, тому для цього дня найкраще вибрати помірний бордовий відтінок. Він не виглядає зухвало, відмінно поєднується з офісними костюмами і підходить для будь-якого часу доби.

Четвер: зниження напруги

Четвер: зниження напруги

Четвер вважається не таким напруженим днем, як середа. Наближається кінець тижня і відчувається якесь внутрішнє розслаблення. Виразити внутрішню і зовнішню гармонії підійдуть помади кавових відтінків: мокко, капучіно, лате, кава з молоком.

П'ятниця: вишневий флер

П'ятниця: вишневий флер

Червона помада не підходить для щоденного використання, але в п'ятницю вона якраз доречна. Вона зробить образ яскравим, стильним і загадковим, а також підкреслить грайливий настрій.

Субота: ягідний мікс

Субота: ягідний мікс

У цьому сезоні, як ніколи, популярні ягідні відтінки помад. В офісі вони не доречні, зате в вихідний день є можливість виділитися і зробити макіяж з обкладинки модного журналу.

Неділя: повний відпочинок

Неділя: повний відпочинок

За тиждень губи втомлюються від помад і вимагають відпочинку. Неділя ідеально підходить для того, щоб зробити натуральний цукровий скраб для губ, обробити їх маслами або бальзамом, і підготувати до майбутнього робочого тижня.

Залишити коментар
Відповісти
Будь ласка, увійдіть щоб залишити коментар.

Меню

Налаштування

Поділитись

Мої улюблені речі

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти