Архів блогу
Нові коментарі
Коментарів немає
Пошук у блозі

7 фільмів для роздумів про життя

Опубліковано2016-12-09 Автор:
Подобається77

Сьогодні ми пропонуємо Вам список фільмів, що беруть за душу, сповнені переломних моментів життя, вони показують, що все, що з нами відбувається - на краще, що навіть у сумних до щему подіях з часом відкривається важливий сенс, що ховався спочатку. І якщо не в наших силах щось змінити – ми завжди можемо змінити своє ставлення до цього.

1. "Заплати іншому".

1. "Заплати іншому".

Ця стрічка досить суперечлива, та її варто подивитися хоча б раз. Історія про те, як один простий хлопчик вирішив перевірити теорію: якщо ти допоможеш трьом людям, а навзаєм попросиш, щоб кожен з них допоміг трьом іншим, чи змінить це світ? Історія не ванільна та зовсім не в рожевих фарбах, але десь там глибоко всередині ти починаєш й сам перейматися цим питанням.

2. "Стажист".

2. "Стажист".

Починається все з того, що одна інтернет-компанія для експерименту вирішила найняти на стажування літніх людей. Історія життя немолодого та бадьорого духом чоловіка, який вирішив спробувати щось нове, тісно переплітається з історією молодої жінки, що балансує між сім'єю та роботою.

3. "Солодкий листопад".

3. "Солодкий листопад".

Кіно сповнене жаги до життя та водночас гіркого суму та зневіри. Нельсон працює день у день та всі свої сили віддає роботі. Все його життя - лише робота. Та одного разу він зустрічає Сару, трохи дивакувату дівчину, яка відкриває йому зовсім інше життя, життя сповнене смаку та щастя, ось тільки Нельсон не знає, що все це лише на місяць і скоро солодкий листопад добіжить кінця...

4. "Тисяча слів".

4. "Тисяча слів".

А ця стрічка більш комедійна, хоча по наповненості не відстає від попередніх. Головний герой говорить-говорить-говорить і живе "на автоматі", доки одного разу не дізнається, що йому залишилось сказати всього тисячу слів. Для наочності в саду є дерево, на якому рівно 1000 листочків і з кожним словом один опадає. На що ж витратити ці ,тепер дорогоцінні, слова? Кому їх сказати і про що?

5. "Готель Меріголд. Кращий з екзотичних".

5. "Готель Меріголд. Кращий з екзотичних".

Доля звела разом дуже різних людей. Всі вони зібралися в Індії в новому екзотичному готелі, який обіцяє перетворити їхню пенсію на неймовірну незабутню казку. Та чи не привезли вони з собою багаж давніх проблем та невирішених питань? Куди б ми не їхали, ми веземо з собою себе. Та чи легко почати нове життя в чужій країні та в такому віці?

6. "Відпустка за обміном".

6. "Відпустка за обміном".

А тепер трохи романтики! Дві дівчини на різних кінцях світу розчаровуються в романтичних стосунках та шукають куди б це втекти від проблем. В нагоді стає сайт по обміну помешканням. Через інтернет вони домовляються на деякий час помінятися домівками та рішуче вирушають на зустріч пригодам! Інше місто, де ніхто тебе не знає, може подіяти як поїздка в потязі з незнайомцем, коли ти розповідаєш все начистоту, бо знаєш, що вже ніколи не побачитесь.

7. "Їж, молись, кохай".

7. "Їж, молись, кохай".

Після важкого розлучення Елізабет вирішує почати життя заново та відшукати себе справжню. Вона вирушає  в турне світом. Спочатку Італія відкриває їй неймовірну гамму відчуттів через смачну їжу. Вона розуміє, що прості радості теж мають значення. Тоді вона вирушає в Індію за пошуком внутрішнього спокою. Та це ще не кінець. Подорож приводить її в Індонезію, де вона остаточно знаходить себе та зустрічає нове кохання. Цей фільм не вразить Вас непередбачуваним сюжетом, та все ж подарує неймовірне відчуття спокою та рівноваги, відчуття, що все можна вирішити, лише треба прислухатись до себе.

Для зручного пошуку:
1. "Заплати другому" (2000).
2. "Стажёр" (2015).
3. "Сладкий ноябрь" (2001).
4. "Тысяча слов" (2012).
5. "Отель Мэриголд: лучший из экзотических" (2011).
6. "Отпуск по обмену" (2006).
7. "Ешь, молись, люби" (2010).

Приємного перегляду! =)

Пов'язані статті

Як правильно доглядати за одягом для немовлят

Які тканини найкраще підходять для одягу для немовлят? Як часто потрібно прати одяг для немовлят? Як вибрати...

МамаТато і соцмережі

Якщо ти хочеш першим дізнаватись про різні акції та розпродажі, бачити наші новинки, цікавинки та загалом бачити нас...

Ночнушка та халат на пологи: як обрати?

Ближче до прогнозованої дати пологів Ваш лікар надасть Вам список потрібних Вам та малюку речей у пологовий зал. У...

Як обрати одяг для новонароджених?

Ось наближається дата зустрічі з Вашим малюком, скоро пологи і Ви отримуєте список необхідних речей у пологовий від...
Залишити коментар
Відповісти
Будь ласка, увійдіть щоб залишити коментар.

Меню

Налаштування

Поділитись

Мої улюблені речі

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти