Архів блогу
Нові коментарі
Коментарів немає
Пошук у блозі

7 фільмів про стосунки, які варто подивитись жінці

Опубліковано2017-01-20 Автор:
Подобається93

Сьогодні ми вирішили запропонувати Вам фільми про різні аспекти відносин у парі. Кажуть, що чоловіки та жінки з різних планет, ми це прийняли, звикли до цього і сприймаємо це як належно, часто забуваючи, що хоча ми й різні, але не настільки. Чоловіки переживають, відчувають сильні почуття, їх також переймають сумніви та багато іншого, що турбує нас, жінок. Просто чоловіки та жінки виражають це все по-різному. Іноді дуже важливо подивитися на це зі сторони і зрозуміти. Гадаємо, що ця добірка фільмів стане Вам у нагоді.

1. "Кохання без пересадок".

1. "Кохання без пересадок".

Одного разу на сусідніх кріслах літака опиняються колишні закохані Антуан та Джулі. Розставання було вкрай неприємним, тому знаходитись так близько один одного їм нестерпно, але всі прохання їх пересадити марні. І ось вони летять поруч і кожен згадує їх відносини зі свого боку. Фільм показує дві абсолютно зрозумілі та все ж різні історії одних відносин. Виявляється, що кожен все бачив по-своєму і не помічав проблем іншого. До чого їх приведе цей переліт?

2. "Розлучення по-американськи".

2. "Розлучення по-американськи".

Це історія Брук та Гері, які закохались та одружились і про те, як це кохання розчинилося у побутових дрібницях без сліду. Іноді неймовірно марні та незначні речі впливають на значне та вагоме у житті. Можливо, варто іноді згадати про своє почуття гумору? Чи не варто? Подивіться та самі зробіть свої висновки.

3. "З любов'ю, Роузі".

3. "З любов'ю, Роузі".

Алекс та Роузі дружать з дитинства та діляться один з одним усім, навіть найпотаємнішим та найнезначнішим. Вони звикли розповідати один одному все. Ось вони дорослішають, проблеми стають більш вагомими та дружба не згасає. Ось уже і випускний. Алекс захопливо розповідає Роузі як поїде на навчання, а вона чомусь мовчить: тепер у неї справжня проблема - вона завагітніла від свого хлопця і навчання тепер для неї не світить, але чи варто розповідати про це Алексу?

4. "Молодята".

4. "Молодята".

Том та Сара щойно одружилися і попереду у них медовий місяць сповнений непередбачуваних пригод та багатьох секретів, які поступово відкриються. Це комедія про те, що треба говорити один з одним, так простіше та менше неприємностей ;)

5. "Селеста та Джессі навіки".

5. "Селеста та Джессі навіки".

Іноді буває не навіки. І це саме цей випадок. Селеста та Джессі розлучилися, але залишилися друзями. Він досі живе з нею в одному будинку, доки не підшукає собі квартиру. А вона сприймає його як належне. І його кохання теж. Вона все вирішила: він їй не пара. Та ось все змінюється, тепер він одружується, переїжджає, в нього скоро буде дитина та все в нього добре. А чи добре їй?

6. "До нашої розлуки".

6. "До нашої розлуки".

Пропонуємо Вам зворушливий фільм побудований на відносинах двох незнайомих людей, яких звела доля в нічному Нью-Йорку. У Брук вкрали сумочку і тепер вона не має куди йти. А Нік повинен йти туди, куди йому зовсім не хочеться, але зупиняється, аби допомогти дівчині. Дуже прониклива та неспішна картина, в якій через діалоги двох персонажів розкривається ціла гамма відчуттів.

7. "Щоденник Бріджит Джонс 2: Межі розумного".

7. "Щоденник Бріджит Джонс 2: Межі розумного".

А це динамічне та веселе кіно про важливі моменти у стосунках і чи насправді вони такі важливі. Бріджит щаслива з Містером Дарсі і ось він веде її у своє коло. Там всі такі серйозні та пихаті, що Бріджит почуває себе не в своїй тарілці. Можливо, вони надто різні, аби бути разом?

Для зручного пошуку:
1. "Любовь без пересадок" (2013).
2. "Развод по-американски" (2006).
3. "С любовью, Рози" (2014).
4. "Молодожены" (2003).
5. "Селеста и Джесси навеки" (2012).
6. "Прежде, чем мы расстанемся" (2015).
7. "Дневник Бриджит Джонс 2: Грани разумного" (2004).

Приємного перегляду та гарних міцних стосунків! =)

Пов'язані статті

Як правильно доглядати за одягом для немовлят

Які тканини найкраще підходять для одягу для немовлят? Як часто потрібно прати одяг для немовлят? Як вибрати...

МамаТато і соцмережі

Якщо ти хочеш першим дізнаватись про різні акції та розпродажі, бачити наші новинки, цікавинки та загалом бачити нас...

Ночнушка та халат на пологи: як обрати?

Ближче до прогнозованої дати пологів Ваш лікар надасть Вам список потрібних Вам та малюку речей у пологовий зал. У...

Як обрати одяг для новонароджених?

Ось наближається дата зустрічі з Вашим малюком, скоро пологи і Ви отримуєте список необхідних речей у пологовий від...
Залишити коментар
Відповісти
Будь ласка, увійдіть щоб залишити коментар.

Меню

Налаштування

Поділитись

Мої улюблені речі

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти