Архів блогу
Нові коментарі
Коментарів немає
Пошук у блозі

6 романтичних фільмів про привидів

Опубліковано2017-02-03 Автор:
Подобається54

Зазвичай фільми про привидів відносяться до жанру жахів, або трилерів, та це не цей випадок! Сьогодні ми поговоримо про фільми більш добрі та позитивні, головними героями яких все ж таки є привиди.

1. "Між небом та землею".

1. "Між небом та землею".

Розпочнемо з романтичної комедії. Влаштовуйтесь зручніше та запасайтесь попкорном. Легко та невимушено цей фільм розповість про дівчину, все життя якої займала лише робота. Елізабет - лікар, вона рятує життя людей, та хто врятує її власне? Може, Девід, який оселився в її квартирі і несподівано починає бачити її привид?

2. "Привид".

2. "Привид".

Перейдемо до вже класики. Сем та Моллі та їх велике кохання втілились у романтичному триллері-детективі. Несподіване поєднання? Так. Сем вмирає від рук свого друга, Моллі теж в небезпеці і ось Сем залишається біля неї привидом і намагається врятувати кохану від смерті. Комічності стрічці додає Вупі Голдберг, яка лише своєю присутністю пом'якшує будь яку сцену.

3. "Привиди колишніх подружок".

3. "Привиди колишніх подружок".

Конор - ловелас, яких потрібно ще пошукати. Він приїздить на репетицію весілля брата і зустрічає своє перше кохання, згодом, перебравши, бачить привид свого дядька, який теж міняв жінок, як рукавички. Він застерігає племінника від повторення його помилок. З тих пір Конор починає бачити привидів усіх своїх колишніх дівчат, кожна розповідає свою історію і з ними Конор подорожує своїм минулим та бачить, навіть, долі цих дівчат без нього. До чого приведе його ця подорож?

4. "Наречена з того світу".

4. "Наречена з того світу".

Ця комедія починається з трагедії - наречена гине, готуючись до власного весілля. Проходить час, та Генрі ніяк не може забути кохану Кейт. Його сестра хоче допомогти брату повернутись до нормального життя та заставляє його піти до медіума Ешлі, щоб поговорити з Кейт через неї. Щоправда сестра готує Ешлі - дає їй щоденник Кейт. Після влаштованої вистави Генрі вірить Ешлі та починає бачити в ній не лише медіума. І тут Ешлі справді починає бачити привид його нареченої, яка не збирається віддавати коханого їй!

5. "Місто привидів".

5. "Город привидів".

Бертрам Пінкус доволі відлюдькуватий та вічно чимось невдоволений чоловік йде на невелику операцію. Під час операції щось йде не так і він помирає. Через 7 хвилин він повертається до життя і з тих пір починає бачити привидів. Всі вони щось від нього хочуть, щось його просять зробити, передати близьким, та особливо настирний привид - привид Френк, який хоче, щоб Пінкус не дав заново одружитися його вдові.

6. "Дім біля озера".

6. "Дім біля озера".

Одного разу Кейт вирішила змінити своє життя та переїхала з дому біля озера у велике місто. Наостанок вона написала листа новому власнику та залишила його у поштовій скриньці біля дому. Ось вона працює в лікарні та життя б'є ключем і їй так не  вистачає того спокою та тиші, що вона їде до озера подивитися на колишній дім. У скриньці для листів вона знаходить відповідь на свого листа. Починається переписка, але де ж той новий власник? Дім порожній та занедбаний, а листи з'являються нізвідки...

Для зручного пошуку: "Романтические фильмы про привидения"

1. "Между небом и землёй" (2005).
2. "Привидение" (1990).
3. "Призраки бывших подружек" (2009).
4. "Невеста с того света" (2007).
5. "Город призраков" (2008).
6. "Дом у озера" (2006).

Приємного перегляду та романтичного настрою!!!

Пов'язані статті

Як правильно доглядати за одягом для немовлят

Які тканини найкраще підходять для одягу для немовлят? Як часто потрібно прати одяг для немовлят? Як вибрати...

МамаТато і соцмережі

Якщо ти хочеш першим дізнаватись про різні акції та розпродажі, бачити наші новинки, цікавинки та загалом бачити нас...

Ночнушка та халат на пологи: як обрати?

Ближче до прогнозованої дати пологів Ваш лікар надасть Вам список потрібних Вам та малюку речей у пологовий зал. У...

Як обрати одяг для новонароджених?

Ось наближається дата зустрічі з Вашим малюком, скоро пологи і Ви отримуєте список необхідних речей у пологовий від...
Залишити коментар
Відповісти
Будь ласка, увійдіть щоб залишити коментар.

Меню

Налаштування

Поділитись

Мої улюблені речі

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти