Архивы блога
Последние комментарии
Комментариев нет
Поиск по блогам

Секреты кормления, как найти свое?

Опубликовано2018-02-13 от
Нравится101

На сегодняшний день много моделей одежды для кормления малышей. Мы расскажем вам, какие бывают секреты кормления и в чем их особенности.

Под секретом кормления мы подразумеваем особенности кроя одежды, позволяющие с комфортом кормить малыша грудью.

І хоча кожен виробник намагається по-своєму вдосконалити крій, але загальні риси можна виділити. Секрети годування бувають таких типів:

1) потайні замочки-блискавки в швах в районі грудей. Зазвичай розташовані вертикально чи трохи навскоси. Зарекомендували себе як один з кращих секретів годування. Дають максимальний доступ до грудей, легко відкриваються та майже непомітні. "Собачки" замочків по закінченню грудного вигодовування, можна сховати всередину і сукня, чи кофта нічим не видасть свою особливу спеціальність. До того ж деякі моделі мають зверху волани, які прикривають замочки, і такі моделі є абсолютно універсальними.
2) подвійний верх: зверху нашита ще одна коротка футболка, яку легко підняти і погодувати малюка. Безперечним плюсом є те, що доступ до грудей організовується особливо швидко. А мінусом - що цей варіант підходить тільки для трикотажних виробів. Зверніть увагу, що якщо Ви хочете, щоб секрет годування був ще непомітнішим, обирайте виріб зі смугастої тканини.
3) подовжений замок по центру. Такі моделі бувають зі вшитими зсередини вставками, аби оголяти менше тіла.
4) приховані прорізи, ніби за шторкою, під додатковим шаром тканини. Зазвичай вертикальні. Плюс - простота та те, що можна прикрити сам процес годування, але ця додаткова шторка має бути досить еластичною, або об'ємною, аби не відкривати груди випадково.
5) кліпси, в основному цей метод використовується у бюстгальтерах, нічних сорочках та сарафанах. Можна розстібнути однією рукою, але знову ж таки підходить лише для певного одягу. Найкраще підходить для одягу для сну і дозволяє швидко організувати нічне годування.
6) поглиблений виріз горловини, або на запАх в поєднанні з дуже еластичною тканиною. Такий метод зручний для домашнього годування. Або можна прикрити малятко шаликом в тон. Але тканина має бути дуже якісною, аби такий виріб радував Вас довго.

Є ще декілька видів секретів годування, але кожен з них можна віднести до якоїсь з цих категорій. Сподіваємось, що наш короткий опис допоможе Вам зорієнтуватись в різноманітті варіантів і обрати саме те, що підійде Вам і Вашому малюку! Забезпечте собі комфортне годування та насолоджуйтесь материнством!

Связанные статьи

Нарядные платья для беременных: виды и особенности

2022-02-18
Нравится
Будущая мама, как никто другой, нуждается в положительных эмоциях. А семейные праздники с самыми близкими людьми...

Собираем сумку в роддом

2022-01-11
Нравится
Вот Вы и добрались до поздних сроков беременности и долгожданная встреча с малышом уже не за горами. А Вы подготовили...

Теплые кофты для беременных: разновидности

2021-10-08
Нравится
С понижением температуры так и хочется закутаться во что-то уютное и теплое, особенно при беременности с малышом под...

Партнерские роды (ПР) становятся все более популярными, но действительно ли они всем подойдут?

2021-10-04
Нравится
Партнерскими называют роды, во время которых присутствует помощник для будущей мамы, которого она выбрала сама (это...
Оставить комментарий
Ответить
Пожалуйста, войдите, чтобы добавить комментарий.

Меню

Параметры

Поделиться

Создайте учётную запись для сохранения любимых товаров.

Вход

Создайте учётную запись для использования списков пожеланий.

Вход