Архивы блога
Последние комментарии
Комментариев нет
Поиск по блогам

7 причин получать удовольствие от беременности

Опубликовано2016-08-23 от
Нравится38

7 причин отримувати задоволення від вагітності, або як отримати максимум задоволення від 9 місяців чекання:

1. Ви і тільки Ви вирішуєте, як ставитись до свого стану. І Ви маєте повне право змінювати тему, якщо Вас починають лякати забобонами чи страшними історіями. Вагітність - річ природна. Слухайте себе, свого малюка (скоро Він буде стукати Вам, або вже стукає) та Вашого лікаря і все буде добре.

2. Якщо Вам комфортно та приємно - комфортно та приємно Вашому малюку в животику. Вчені довели, що коли Ви отримуєте приємні емоції, радієте, Вам добре, то рідина, що оточує малечу набуває солодкого смаку і малюку це подобається. Робіть собі приємності! Тепер у Вас на це є додаткова особлива причина! =)

3. Якщо Вам подобається слідувати порадам відомих людей, то, як каже лікар Комаровський: "Тато має коршуном відбити всіх, аби мама відпочила". Навіть, якщо Ви ще не народили, Ви вже мама! Приймайте увагу чоловіка, або натякніть, що Вам вона потрібна, або скажіть прямо, в кого як краще виходить ;) Ваш чоловік, рідні та близькі - Ваша надійна опора. Приймайте піклування з любов'ю та вдячністю!

4. Носіть гарний і комфортний одяг, Ви не зобов'язані носити підбори, або не носити підбори, вдягати вільний одяг для вагітних, або тільки обтягуючий! Слухайте себе! Прислухайтесь до власного тіла та відчуттів! Ви краще знаєте в чому Ви почуваєте себе краще. А краще Вам - краще малюку! Хоча щодо підборів я погарячкувала, Вам на цих ніжках ще бігати і бігати, краще на період вагітності прибрати туфлі на улюблених підборах в коробочку та прикупити собі щось неймовірне на низькому ходу. Якісь такі туфлі, які Ви собі не могли дозволити, може улюбленого кольору, чи цікавої форми, головне, щоб Вам було приємно і зручно в них ходити.

5. Відпочивайте з задоволенням. Ці ресурси знадобляться Вам потім та допоможуть залишатися адекватною і люблячою мамою, навіть, якщо Ви толком не виспитесь. Позитивна мама - просто знахідка для малюка!

6. Читайте! Тільки не на форумах, хай пробачать мене сотні, та мабуть і тисячі мам, там надто багато негативу, як на мою думку, просто, коли все ОК, то рідко є бажання сидіти на форумах, а коли все дістало - виплескують туди, а Ви це все вбираєте. Читайте книги. Прості. Про вагітність та про виховання. Бажано різних авторів, оскільки думки в них будуть абсолютно різні, і вже на практиці, тримаючи своє Щастя на руках, відсікаючи все зайве та застосовуючи все необхідне, Ви підберете кращий підхід до свого малюка! Та й при пологах набагато легше, коли Ви розумієте, що відбувається, хоча б теоретично (якщо перші пологи). Головне пам'ятати, що Ви - доросла людина, мама, а Ваша малеча розраховує на Вас і все буде добре! Це головне!

7. Рухайтесь! Вагітність - це не хвороба. Ви просто зобов'язані берегти себе та й сидіти на одному місці не варто! Ви можете танцювати під улюблену музику, лікар радить обмежити активність - рухайтесь плавно та медитуйте! Ви зараз, як сама природа - все йде своїм темпом. Головне - зловити свій ритм.

Та на останок додам: вагітність - це неймовірний дар, незбагненна природна подія, яка швидко добігає кінця, а попереду Вас чекає ще багато щастя! Гарного Вам настрою та міцного здоров'я!!!

Связанные статьи

Ночную и халат на роды: как выбрать?

2023-05-29
Нравится
Ближче до прогнозованої дати пологів Ваш лікар надасть Вам список потрібних Вам та малюку речей у пологовий зал. У...

Как выбрать одежду для новорожденных?

2023-05-02
Нравится
Вот приближается дата встречи с Вашим малышом, скоро роды и Вы получаете список необходимых вещей в родильный от...

Поздравление с Новым 2023 годом и Рождеством Христовым

2022-12-24
Нравится
Эти праздники мы будем отмечать по-другому, в отличие от предыдущих: без праздничных салютов и смеха, главные елки...

Как сохранить лактацию в стрессовых условиях

2022-10-07
Нравится
Кормящей маме очень важно сохранить естественное кормление грудью, поскольку так она передает своему ребенку...
Оставить комментарий
Ответить
Пожалуйста, войдите, чтобы добавить комментарий.

Меню

Параметры

Поделиться

Создайте учётную запись для сохранения любимых товаров.

Вход

Создайте учётную запись для использования списков пожеланий.

Вход