Архивы блога
Последние комментарии
Комментариев нет
Поиск по блогам

7 помад на каждый день недели, которые обязательно должны быть в косметичке модницы

Опубликовано2016-05-10
Нравится93

Как быть разной каждый день, и какую помаду выбрать для понедельника, чтобы день прошел легче и плодотворнее? Цвет помады способен на многое! Он может изменить образ, придать возрасту или наоборот омолодить, освежить лицо и сделать его более привлекательным. Мы выяснили, какие помады подходят под определенный день недели, результаты оказались очень увлекательными!

Понеділок: ніжний нюд

Понеділок: ніжний нюд

У понеділок обличчя повинно виглядати відпочившим, сяючим і свіжим. Тому в неділю бажано зробити хорошу маску, яка підходить за типом шкіри, а в понеділок залишиться лише трохи підфарбувати вії і доповнити make-up нюдовою помадою ніжного (ледве помітного) відтінку.

Вівторок: сила глянцю

Вівторок: сила глянцю

Робочий тиждень йде своєю чергою, і потрібно оптимістично крокувати з ним разом. Тому для вівторку ідеальним вибором стане блідо-рожевий весняний блиск для губ або помада ніжної текстури з глянцевим мерехтінням.

Середа: помірний бордовий

Середа: помірний бордовий

Пік робочого тижня завжди відрізняється підвищеною активністю. Середовище - день ділових зустрічей, серйозних переговорів, важливих рішень. Важливо увійти в цей день в образі сильної і рішучої жінки, тому для цього дня найкраще вибрати помірний бордовий відтінок. Він не виглядає зухвало, відмінно поєднується з офісними костюмами і підходить для будь-якого часу доби.

Четвер: зниження напруги

Четвер: зниження напруги

Четвер вважається не таким напруженим днем, як середа. Наближається кінець тижня і відчувається якесь внутрішнє розслаблення. Виразити внутрішню і зовнішню гармонії підійдуть помади кавових відтінків: мокко, капучіно, лате, кава з молоком.

П'ятниця: вишневий флер

П'ятниця: вишневий флер

Червона помада не підходить для щоденного використання, але в п'ятницю вона якраз доречна. Вона зробить образ яскравим, стильним і загадковим, а також підкреслить грайливий настрій.

Субота: ягідний мікс

Субота: ягідний мікс

У цьому сезоні, як ніколи, популярні ягідні відтінки помад. В офісі вони не доречні, зате в вихідний день є можливість виділитися і зробити макіяж з обкладинки модного журналу.

Неділя: повний відпочинок

Неділя: повний відпочинок

За тиждень губи втомлюються від помад і вимагають відпочинку. Неділя ідеально підходить для того, щоб зробити натуральний цукровий скраб для губ, обробити їх маслами або бальзамом, і підготувати до майбутнього робочого тижня.

Связанные статьи

18 советов, которые помогут продлить жизнь любимой одежде

2016-01-15
Нравится
Уловки, благодаря которым любимые вещи будут служить дольше!
Оставить комментарий
Ответить
Пожалуйста, войдите, чтобы добавить комментарий.

Меню

Параметры

Поделиться

Создайте учётную запись для сохранения любимых товаров.

Вход

Создайте учётную запись для использования списков пожеланий.

Вход