Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд). Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд).
Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд).

Шкіряне портмоне 6.0 на блискавці (Горіх, Виноград, Графіт, Смарагд).

Бренд:
  • Розмір: 20,510,5 см
  • Матеріал: натуральна шкіра
  • Упаковка: крафт-коробка
ПодробнееShow less
1 900 грн
Цвет
  • Зеленый
  • Коричневый
  • Синий
  • Черный
Нет на складе
Артикул:
MA1632DV1731
Отзывы и комментарии
( 0.0 / 5) - 0 отзыв(ы)
Нравится0
В список желаний
Описание

Кожен день ми вирушаємо в маленьку подорож, будь то поїздка на роботу, шопінг або просто зустріч з друзями. Будь-яка подорож повинна бути максимально комфортною. З портмоне 6.0 подорожувати просто! Незважаючи на досить компактний формат, в ньому з легкістю може розміститися телефон, готівкові карти, невеликий блокнот або паспорт. Мінімалізм в дизайні і практичність - це сказано про наше портмоне. Навіщо носити все окремо, якщо можна розмістити в одному зручному і стильному аксесуарі. Тепер найнеобхідніше буде завжди під рукою :)

Портмоне застібається на блискавку, в комплекті є знімна ручка. Виготовлено його повністю вручну з щільної натуральної шкіри (2 мм), використовується якісна металева фурнітура. Аксесуар універсальний, він підійде як чоловікам, так і жінкам.
Всередині, як завжди, Вас чекає приємний сюрприз від майстерні - фірмова зошит Blanknote.

Гарантія на портмоне - 3 роки з моменту покупки. Виріб упаковано в крафтову коробку.

Розмір: 20,510,5 см
Матеріал: натуральна шкіра
Упаковка: крафт-коробка

ПодробнееShow less
Подробнее о товаре
MA1632DV1731

Характеристики

Ткань
Натуральная кожа
Ширина
20,5 см
Высота
10,5 см
Страна производитель
Украина
Доставка и оплата

Меню

Параметры

Поделиться

Создайте учётную запись для сохранения любимых товаров.

Вход

Создайте учётную запись для использования списков пожеланий.

Вход