Архивы блога
Последние комментарии
Комментариев нет
Поиск по блогам

З Днем Державного Прапора України

Опубликовано2023-08-23 от
Нравится6

23 серпня в Україні, напередодні Дня незалежності, на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України ми вшановуємо один з трьох символів суверенітету нашої держави — Державний Прапор України. Синьо-жовтий стяг уособлює нашу незалежність, є історичною пам'яттю та гордістю народу. 

Наш прапор за останні півтора року набув сакрального значення. Він став маркером свободи, межею, що відділяє світло від темряви, добро від зла. Впродовж історичних звершень він ставав символом боротьби за національні й соціальні права українського народу. Серце кожного українця завмирає при підйомі національного прапору. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.

Державний Прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас.

Перемога за нами! Й зовсім скоро скинуті та сплюндровані окупантами синьо-жовті стяги розправлять крила над площами усіх наших міст! І більше ніколи наш синьо-жовтий не буде мішенню для ворожих куль! Нехай якнайшвидше наш стяг замайорить над кожним українським населеним пунктом!

З Днем Державного Прапора України!

Связанные статьи

З Днем Незалежності! Слава Україні! | 2023

2023-08-24
Нравится
Незалежні в незалежній країні! Півтора року тому, розпочавши повномасштабну війну, росія прагнула нас підкорити....

Поздравление с Новым 2023 годом и Рождеством Христовым

2022-12-24
Нравится
Эти праздники мы будем отмечать по-другому, в отличие от предыдущих: без праздничных салютов и смеха, главные елки...
Оставить комментарий
Ответить
Пожалуйста, войдите, чтобы добавить комментарий.

Меню

Параметры

Поделиться

Создайте учётную запись для сохранения любимых товаров.

Вход

Создайте учётную запись для использования списков пожеланий.

Вход