Архивы блога
Последние комментарии
Комментариев нет
Поиск по блогам

Многоразовые подгузники со склада

Опубликовано2015-08-25
Нравится46

В связи с ростом цен на одноразовые подгузники мы запускаем продажу многоразовых подгузников. В чем их преимущество?

По-перше, вони пошиті так, що зможуть "зростати" з Вашою дитиною ( за допомогою кнопок розмір змінюється і тому підходить від народження і до трьох років, хоча, як стверджують вчені, з двох років у дитини в мозку з'являється відділ, що відповідає за регуляцію всіх цих "горщикових" процесів, просто кажучи, з двох років дитина вже зможе стриматись і тому підгузники вже не потрібні).

По-друге, економія грошей очевидна, тут і писати марно.

По-третє, екологічний аспект. Використані підгузники роками розкладаються на смітниках.

В четверте, ці підгузники стануть Вам в нагоді і при привчанні дитини до горщика. Просто ставите тоншу вкладку і все. Дитина відчуває, що стає мокрою, а за допомогою резиночок навколо ніг все залишається в підгузнику, а не на підлозі (як кажуть досвідчені мами, які вже користуються цим дивом, резинки тримають добре, але ніжку не пережимають, оскільки нашиті лише з нижнього боку).

І от п'ятий пункт. Ви ходите з дитиною в басейн? Купуєте дорогі підгузники для плавання? А з цим не треба! Просто достаєте вкладиші і одягаєте дитину в "пустий" підгузник. Якщо малятко під час запливу зробить своє діло, то все залишиться в підгузнику. Мами рекомендують.

А як же з пранням? Чим цей багаторазовий підгузник відрізняється від старих пелюшок? Багато чим. Маючи 8-10 вкладишів, Ви можете міняти їх, а використані складати в миску з водою і пральним порошком ( вкладиші з "серйозним" забрудненням спочатку сполоснувши під краном).

А ввечері закидаєте все це "багатство" у пральну машину і вивішуєте сохнути. Звісно, можна прати вручну, але тут йдеться про максимальну економію часу, а з сучасними пральними машинами, і води!

А якщо Ви шукаєте ІДЕАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК МОЛОДІЙ СІМ'Ї, то ці яскраві новинки стануть Вам у нагоді!
Бажаємо здорового і щасливого дитинства Вашим діткам!

Оставить комментарий
Ответить
Пожалуйста, войдите, чтобы добавить комментарий.

Меню

Параметры

Поделиться

Создайте учётную запись для сохранения любимых товаров.

Вход

Создайте учётную запись для использования списков пожеланий.

Вход