Архивы блога
Последние комментарии
Комментариев нет
Поиск по блогам

Чтобы мир вокруг стал лучше

Опубликовано2015-08-25
Нравится92

Мы часто обращаемся за помощью к модным экспертам, читаем журналы с разнообразными советами "Что и с чем носить", спрашиваем подруг и друзей, следим за быстрой модой... А иногда так хочется выбрать вещь, не потому, что она модная, или такого же цвета, как ваши туфли, а просто так, потому что так захотелось. Нам, женщинам, для счастья иногда 200 гривен хватит, а иногда и 20 или десять (например, я люблю побаловать себя журналом или пирожным).

Сьогодні я теж дам Вам кілька порад. Але не звичайних, а таких, трохи неправильних, але приємних.

1. Купуйте речі у доброму гуморі, а якщо настрій на нулі, спочатку з'їжте шматочок шоколаду, запийте ароматною кавою, а тоді вже й шопінг.

2. Якщо всі Вам кажуть, що це не модно, а Вам так подобається, що аж край, слухайте себе! Можливо, завтра хтось подивиться на Вас і вдягнеться так само. А як Ви думаєте з'являються нові тенденції в моді?

3. Взуття беріть хоча б з мінімальним, але підбором. Якщо підошва пласка, то до вечора ноги болітимуть гірше, ніж якщо Ви проходитимете на височенних шпильках. Бережіть свої гарні ніжки, Вам на них ще бігати і бігати!

4. У сумку кладіть найнеобхідніше. Дівчина з перекошеним від важкої ноші плечем не надто привабливо виглядає. Не дарма ми слабка стать. Не забувайте!

5. Знайдіть свою "фішку". Це може бути хусточка на шиї, чи браслет на руці, маленькі сережки у вигляді тваринок, чи ще якась особлива дрібниця, яка повторюватиметься у Вашому образі. Це додає певного шарму, стильності, створює Ваш неповторний стиль.

6. Якщо у Вас почалась хандра "Літо закінчується", вдягніть щось яскраве. Яскраві кольори в помірних дозах піднімають настрій і наповнюють енергією.

7. Бережіть себе і своїх близьких, робіть щось приємне, наповнюйте все навколо любов'ю і позитивом і тоді світ навколо стане кращим!

Оставить комментарий
Ответить
Пожалуйста, войдите, чтобы добавить комментарий.

Меню

Параметры

Поделиться

Создайте учётную запись для сохранения любимых товаров.

Вход

Создайте учётную запись для использования списков пожеланий.

Вход