Архивы блога
Последние комментарии
Комментариев нет
Поиск по блогам

Волшебный список от интернет-магазина МамаТато

Опубликовано2015-12-10 от
Нравится17

Новый 2016 год! В канун праздников хочется чего-то сказочного, волшебного, дарующего вдохновение! У меня есть простой рецепт: каждую зиму, когда праздники только подкрадываются, я нахожу время и смотрю свои любимые новогодние фильмы. Оригинальностью я вас вряд ли удивлю! Возможно, некоторые из них Вы тоже любите, а некоторые терпеть не можете, но надеюсь, что мой ВОЛШЕБНЫЙ список пригодится Вам!

1. "Іронія долі, або з легким паром!" Куди ж без нього? Він асоціюється в мене з в'язаними штанами у сині олені і прикрашанням ялинки (це моє дитинство). Кожне слово відоме, кожна репліка, а все одно приємно дивитися. І пісні душевні.

2. "Різдв'яні канікули". Цей фільм типу "тупо, просто і смішно". Головне - це атмосфера сімейного свята, коли збираєш близьких разом і виходить суцільна мішанина, балаган і безліч кумедних історій, але на душі все одно тепло і приємно!

3. "Щоденник Бріджет Джонс". Комедія про те, що не обов'язково бути ідеальною. Є люди, які люблять тебе "ТАКОЮ, ЯКА ТИ Є".

4. "Один вдома". Тут і писати немає чого. Хто не дивився цей фільм?! Під час перегляду дозволяється підспівувати, пританцьовувати і підказувати грабіжникам де наступна пастка =)

5. "Інтуїція". Або, якщо точніше перекласти "Провидіння". Суть в тому, що навколо нас багато знаків, Всесвіт допомагає нам знайти щастя і, якщо ми будемо слухати свого серця, все в нас БУДЕ ДОБРЕ! Ну, і з гумором, звісно =)

Є безліч інших чудових фільмів. Це лише пропозиція. Головне - це підняти настрій собі і зарядити ним своїх близьких! А по магазинам у пошуках подарунків тепер можна не метатись! Не гайте часу! В нас Ви знайдете подарунки УСІМ! Краще проведіть час з сім'єю! З Наступаючим Новим роком, Наші Любі Клієнти!!! Нехай 2016 рік буде наповненим любов'ю, миром, теплом і дитячим сміхом! Щастя Вам у Новому році!

Матеріал підготував співробітник інтернет-магазину: Косташ Оксана

Связанные статьи

З Днем Незалежності! Слава Україні! | 2023

2023-08-24
Нравится
Незалежні в незалежній країні! Півтора року тому, розпочавши повномасштабну війну, росія прагнула нас підкорити....

В чем встречать Новый год 2020?

2019-11-14
Нравится
Многие уже заинтересовался, а чей год 2020-й? Год какого животного мы будем отмечать этот раз? По восточному...

5 фильмов, в которых одежда и мода в центре сюжета

2018-05-25
Нравится
Некоторые фильмы напоминают показ мод. Смотришь их и наполняешься новыми идеями для создания стильного образа....

5 комедий о семейном отдыхе

2018-05-18
Нравится
Приближается сезон отпусков, и все начинают планировать отдых. А если у Вас большая дружная семья, то отдых...
Оставить комментарий
Ответить
Пожалуйста, войдите, чтобы добавить комментарий.

Меню

Параметры

Поделиться

Создайте учётную запись для сохранения любимых товаров.

Вход

Создайте учётную запись для использования списков пожеланий.

Вход