Архивы блога
Последние комментарии
Комментариев нет
Поиск по блогам

7 уловок для идеального макияжа, которые стоит знать любой женщине

Опубликовано2016-07-08
Нравится133

Как выглядеть безупречно и вызывать восхищение у окружающих? Добиться такого эффекта можно благодаря правильному макияжу. Чтобы сделать идеальный make-up, который подчеркнет достоинства и лаконично скроет недостатки. Мы подобрали ответы на наиболее часто задаваемые вопросы, и составили свою небольшую шпаргалку для создания крутого макияжа.

1. Ніяких товстих шарів

1. Ніяких товстих шарів

Коли заходить мова про нанесення праймера, тональної основи, консілера або пудри, то варто пам'ятати одне золоте правило візажистів: краще нанести кілька тонких шарів, ніж покривати обличчя товстим шаром. Так вдасться уникнути ефекту маски, і отримати максимально природний результат.

2. Затирка для пор

2. Затирка для пор

Раніше вважалося, що декоративна косметика лише забиває пори і викликає акне. Сьогодні ж створюють засоби, які позитивно впливають на шкіру, навіть якщо мова йде про тональні засоби. Тому не варто боятися спеціальних затірок, що приховують розширені пори. Зазвичай вони безбарвні і наносяться перед тональної основою. Вони вирівнюють рельєф шкіри і приховують дрібні дефекти на шкірі.

3. Достатнє зволоження

3. Достатнє зволоження

Перед нанесенням будь-яких засобів візажисти рекомендують добре зволожувати обличчя. Так, косметика краще тримається на обличчі і не скочується на протязі дня. Для зволоження можна використовувати гідролати, тканинні маски або легкі зволожуючі креми.

4. Без чорних кіл

4. Без чорних кіл

Якими б ідеальними не були стрілки на очах, вони не будуть добре виглядати в поєднанні з чорними колами під очима. Тому перед нанесенням макіяжу корисно користуватися гелевими патчами або тканинними масками для очей. В крайньому випадку, на допомогу прийдуть огірок або картопля нарізані тонкими кільцями. Також непогано справляється з набряками під очима зелений чай, а чорний чай відмінно знімає запалення.

5. Без зайвого блиску

5. Без зайвого блиску

Дівчата з жирною і комбінованою шкірою часто страждають від жирного блиску на шкірі, який з'являється навіть, якщо на особу нанесені тональні засоби. У такому випадку під рукою завжди потрібно мати компактну пудру з легкою матующою текстурою. Крім цього, дівчатам з проблемною шкірою не варто вибирати кушон з шіммери, на жирній шкірі такий засіб буде виглядати, як жирний блиск.

6. Пудрові тонкощі

6. Пудрові тонкощі

Пудра - примхливий засіб, який потребує відповідного догляду застосування. Вона може, як приховати недоліки, так і винести їх напоказ. В першу чергу, її потрібно наносити тонким шаром: чим товще шар пудри, тим більше парниковий ефект на шкірі. Пудра, нанесена товстим шаром, змушує шкіру потіти і знімає тональний засіб. До того ж, варто пам'ятати, що пудра добре виглядає на молодих дівчат, а дамам у віці може лише підкреслити недосконалості шкіри. Ідеальний період для застосування - 25-35 років.

7. Холодне освітлення

7. Холодне освітлення

При створенні макіяжу необхідно користуватися природним або холодним освітленням. При жовтому світлі спотворюються відтінки і деякі помилки макіяжу просто не видно. До того ж, з таким освітленням можна перестаратися з насиченістю тональної основи, скульптора, бронезера або рум'ян.

Связанные статьи

Ночную и халат на роды: как выбрать?

2023-05-29
Нравится
Ближче до прогнозованої дати пологів Ваш лікар надасть Вам список потрібних Вам та малюку речей у пологовий зал. У...

Как выбрать одежду для новорожденных?

2023-05-02
Нравится
Вот приближается дата встречи с Вашим малышом, скоро роды и Вы получаете список необходимых вещей в родильный от...

Поздравление с Новым 2023 годом и Рождеством Христовым

2022-12-24
Нравится
Эти праздники мы будем отмечать по-другому, в отличие от предыдущих: без праздничных салютов и смеха, главные елки...

Как сохранить лактацию в стрессовых условиях

2022-10-07
Нравится
Кормящей маме очень важно сохранить естественное кормление грудью, поскольку так она передает своему ребенку...
Оставить комментарий
Ответить
Пожалуйста, войдите, чтобы добавить комментарий.

Меню

Параметры

Поделиться

Создайте учётную запись для сохранения любимых товаров.

Вход

Создайте учётную запись для использования списков пожеланий.

Вход