Архивы блога
Последние комментарии
Комментариев нет
Поиск по блогам

5 фантастических фильмов, которые перевернут ваши представления о мире

Опубликовано2017-03-10 от
Нравится188

Фантастика – очень интересный жанр. Многое из того, что было когда-то фантастическим – теперь реально. Это как большая ярмарка идей, из которых лучшие воплощаются в жизнь учеными-изобретателями. И это не только это. Фантастические фильмы позволяют показать зрителям свое видение мира. Некоторые фильмы заставляют задуматься о настоящем и сделать собственные выводы. Сегодня мы предлагаем Вам именно такие фильмы – на первый взгляд динамичные фантастические ленты, но заставляют думать.

1. "Матриця".

1. "Матриця".

Ця стрічка стала культовою та знайшла продовження не в одному фільмі. Ми радимо саме першу частину. Саме вона розкриває суть всієї історії. Коротко сюжет: Томас Андерсон (програміст та хакер на ім'я Нео) отримує незвичну пропозицію. Йому розповідають, що все навколо - це Матриця, якою керує головний комп'ютер і все насправді не реальне. У нього є на вибір дві пігулки: червона та синя. Якщо обере червону - йому відкриється таємниця Матриці, якщо синю - забуде все і буде жити, як раніше. Нео обирає червону...

2. "Аватар".

2. "Аватар".

В далекому майбутньому ресурси Землі вичерпані і люди шукають нові джерела енергії. На одній з планет, планеті Пандора, виявляється, є потрібний мінерал. Одна велика корпорація хоче почати видобуток, але місцеве населення заважає цьому, оскільки це може призвести до вимирання їхньої цивілізації. Тоді науковці створюють спеціальні організми, в яких поєднуються  днк людини і мешканця Пандори. Це аватари. Керувати таким аватаром може лише той, чия днк взята. Вони живуть серед мешканців Пандори як свої і вивідують їхні таємниці. Спонсорує все та сама корпорація у своїх корисних цілях. Але ось один з вчених загинув і замість нього аватаром кличуть управляти його брата-близнюка. Та чи готовий він піти на компроміс з совістю?

3. "Сурогати".

3. "Сурогати".

До 2057 року все дуже змінилось. Люди винайшли сурогатів, такі штучні тіла, якими можна управляти, як у грі. Вони ідеальні. Ви самі обираєте стать, вигляд. Вони завжди молоді і ви завжди можете купити собі нового, якщо з цим щось станеться. Тепер всі сидять по домівках і керують сурогатами, які проживають їхнє життя. Поліцейський Том Грір зі своєю дружиною, як і всі, керують сурогатами. Вони сидять в одній квартирі, але в різних кімнатах за своїми комп'ютерами і грають своє життя. Самі ж реальні вони не бачилися вже дуже довго. Зранку на кухні зустрічаються їх сурогати, завжди гарні та підтягнуті. Та ось у їх місті з'являється злочинець, який вбиває людей через їхні сурогати. Том береться за цю справу.

4. "Пасажири".

4. "Пасажири".

Космічний корабель направляється на нову планету для заселення. Людей розміщають у спеціальних капсулах, де вони пробудуть у штучному сні всі 120 років, які летітимуть до нового дому. Але у корабель врізається метеорит і одна з капсул виходить з ладу. Механік Джеймс прокидається на 90 років раніше за усіх. Чи довго зможе він пробути наодинці у величезному кораблі? Чи може людина жити без спілкування та без людського оточення?

5. "Час".

5. "Час".

Це розповідь про світ, у якому замість грошей - час. Люди запрограмовані жити 25 років, після цього старіння зупиняється і на наступний рік життя люди заробляють. Хтось ледве дотягує до зарплати, хтось має безліч часу і живе вічно, хтось марно витрачає свій час... Сюжет досить примітивний, схожий на казку про Робін Гуда, але сама ідея, що час - це валюта, яку ми витрачаємо, просто неймовірна. А на що Ви витрачаєте свій час?

Для зручного пошуку:

5 фильмов, которые перевернут Ваши представления про этот мир:
1. "Матрица" (1999).
2. "Аватар" (2009).
3. "Суррогаты" (2009).
4. "Пассажиры" (2016).
5. "Время" (2011).

Приємного перегляду! =) Бажаємо Вам впевнено дивитися в майбутнє та завжди вірити і очікувати тільки кращого!

Связанные статьи

Ночную и халат на роды: как выбрать?

2023-05-29
Нравится
Ближче до прогнозованої дати пологів Ваш лікар надасть Вам список потрібних Вам та малюку речей у пологовий зал. У...

Как выбрать одежду для новорожденных?

2023-05-02
Нравится
Вот приближается дата встречи с Вашим малышом, скоро роды и Вы получаете список необходимых вещей в родильный от...

Поздравление с Новым 2023 годом и Рождеством Христовым

2022-12-24
Нравится
Эти праздники мы будем отмечать по-другому, в отличие от предыдущих: без праздничных салютов и смеха, главные елки...

Как сохранить лактацию в стрессовых условиях

2022-10-07
Нравится
Кормящей маме очень важно сохранить естественное кормление грудью, поскольку так она передает своему ребенку...
Оставить комментарий
Ответить
Пожалуйста, войдите, чтобы добавить комментарий.

Меню

Параметры

Поделиться

Создайте учётную запись для сохранения любимых товаров.

Вход

Создайте учётную запись для использования списков пожеланий.

Вход