Чоловічий в'язаний светр мод.6205 Чоловічий в'язаний светр мод.6205 Чоловічий в'язаний светр мод.6205 Чоловічий в'язаний светр мод.6205
Чоловічий в'язаний светр мод.6205

Чоловічий в'язаний светр Алатир BB мод.6205

Чоловічий в'язаний светр з зимовим орнаментом. Рукава та низ виробу зібрані на манжету, яка добре зберігає свою еластичність. Приємний на дотик светр, який порадує Вас теплом та якістю.

Читати даліПоказувати менше
799 грн
Колір
  • Синій
Розмір
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL
Немає на складі
Код:
TA4244FM4724
Відгуки та коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
Подобається0
У список бажань
Інші кольори
Опис

Синій з білим чоловічий в'язаний светр з зимовим орнаментом. Відмінна якість від українського виробника. Приємний на дотик та зручний. Рукава та низ виробу зібрані на манжету. Гарно витримує багаторазове прання. Зігрійтесь стильно разом з інтернет-магазином МамаТато!

Увага! У Вас є неймовірна можливість створити власну сімейну казку до зимових свят! Це чудові подарунки для теплої родини та гарна ідея для фотосесії! У нас можна придбати такий светрик для дружини, для синочка та для донечки. Бажаємо Вам сімейного щастя та тепла!

  • Колір: синій з білим.
  • Склад: 50% бавовна, 50% акрил.
Читати даліПоказувати менше
Детальніше про товар
TA4244FM4724

Характеристики

Сезон
Зима
Рукав
Довгий
Довжина
Середня
Країна виробник
Україна
Доставка та оплата
6 інших товарів в цій категорії:
799 грн
Розмір : S

Двошаровий в'язаний чоловічий светр з оленем. Дуже теплий. Якісна машинна в'язка дуже акуратна. Змішаний склад (шерсть/акрил) роблять цей светр не тільки теплим, але й стійким до зношування. Рукава та низ виробу на манжетах.

799 грн
Розмір : S

Бордовий чоловічий в'язаний светр з оленями. Рукава та низ виробу зібрані на манжету, яка добре зберігає свою еластичність. Теплий та зручний светр, який порадує якістю та подарує зимовий настрій!

Покупці, які купили цей товар, також купили:
799 грн
Розмір : S M

Жіночий в'язаний светр з зимовими візерунками подарує тепло та атмосферу свята! Поєднання синього та білого кольорів виглядає дуже гармонійно. Край рукава та низ виробу зібрані на еластичні манжети.

549 грн
Розмір : 92 104 116 128 146

Теплий в'язаний дитячий светрик для дівчинки з зимовими візерунками. Зігріє та подарує справжній комфорт. Рукав на манжеті типу реглан. Низ виробу також на манжеті. Добре витримує багаторазове прання.

Меню

Налаштування

Поділитись

Мої улюблені речі

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти